dimarts, 23 de maig del 2017

Primers indicis de la calor i de l'estiu

Hola a tots i a totes! Em sap greu no haver pogut escriure res durant tots aquests dies. He estat molt enfeinada i encara ho estic. La part positiva és que ja falta poc per les vacances d'estiu i això vol dir que tindreu una entrada casa dia! (Al menys això intentaré). A més a més estic preparant moltes coses per poder-les fer quan tingui temps. Però avui us vinc a parlar d'una altre cosa. Comencem!

Ja fa més calor, els dies es fan cada vegada més llarg i les nostres xinxilles ho noten. Quan surto a buscar en Potet al matí ja està amagat, al costat de la paret freda, perquè ja fa més calor. Si nosaltres anem a màniga curta i tenim calor imagineu-vos ells que no es poden treure el seu abric de pell. 

Com cada any us repeteixo que la calor és molt perillosa per a les xinxilles. Un cop fort de calor pot acabar amb la seva vida (si és molt, molt fort). per aquest motiu us deixo la llista de sempre perquè tingueu en compte de tenir cura de la vostre xinxilla:
  • És molt important que li canvieu l'aigua quasi a diari i li poseu de freda. 
  • Heu de tenir la vostre xinxilla en un lloc de la casa on sigui fred i li pugui donar l'aire. 
Aquestes dues són les més importants. Al llarg d'aquest més us aniré afegint coses per tal de que la vostre xinxilla passi un estiu tan bo com vosaltres teniu pensat fer-ho.

Espero que us hagi agradat, ara ja em quedaré més per aquí. Fins dijous!

Resultat d'imatges de termometro temperatura alta
Termòmetre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada