dimarts, 22 de desembre del 2020

Segona vida pel cartró

Hola a tots i a totes! Avui us porto una entrada una mica curiosa. Us parlaré sobre la segona vida que li podeu donar al cartó del paper de vàter i paper de cuina. Si penseu que aquestes dues deixalles no tenen res a veure amb les xinxilles esteu molt equivocats, seguiu llegint!

Les xinxilles són rosegadors. Aquesta característica provoca que els seus amos estiguem buscant sempre coses perquè arrosseguin i no els hi facin mal les dents. A més a més, les xinxilles són animalons molt refinats i no estan satisfetes amb qualsevol tronc o pal. Jo, en moltes ocasions, els hi he arribat a comprar caramels especials per xinxilles per tal que tinguin una cosa més a rosegar.

Està molt bé que tingui pals, troncs, caramels artificials; però, si les deixeu córrer per casa, haureu vist que també tenen una gran afinitat pel paper. El paper en  no és nociu per les xinxilles, però la tinta que hi ha en ell sí, per tant, és important que allunyeu el paper que contingui tinta (tant de bolígraf, impressora o traces de llapis) de les vostres xinxilles. Què podeu fer per substituir el paper? Utilitzar el cartó del paper de vàter i de cuina.

Aquests cilindres no són nocius per les nostres xinxilles si col·locats en llocs estratègics de la gàbies poden ser una diversió molt entretinguda per les nostres petites mascotes. En el meu cas els hi penjo del sostre de la gàbia, per tant, s'han d'esforçar una mica per tal d'arribar-hi.

És molt divertit veure com, una vegada ja tenen el cartó, l'amaguen i juguen amb ell. Això sí, hem d'estar atents, ja que passats un o dos dies ja el tenen molt arrossegat i no volen jugar més amb ell. En aquest moment, el que hem de fer és treure'l, ja que ocupa espai i molesta a les nostres mascotes.

Si us animeu a provar aquest nou joc no dubteu en etiquetar-me a Instagram! Recordeu que podeu seguir-me fent clic aquí. Ens veiem dissabte!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada