diumenge, 20 de desembre del 2020

Origen dels noms

Hola a tots i a totes! Avui us porto una entrada on us parlaré de l'origen dels noms de la Kirar i en Shippo. Ara que m'he pogut organitzar i estic més emocionada que mai en tornar a posar aquest blog en marxa, em tindreu per aquí molt sovint!

Com heu notat Kirara i Shippo no són pas noms "normals" d'occident. Més aviat són comuns en la cultura d'orient, concretament la cultura Japonesa. Doncs precisament vénen d'aquí aquests noms. Ja sabeu que les altres dues xinxilles es deien Xinxi, que venia de xinxilla, i Potet, que venia de Pot. Però amb la Kirara i en Shippo, vam tenir un altre tipus d'inspiració.

Les meves xinxilles també les cuida el meu germà, i, per tant, en el moment d'escollir nom també participa en el procés. Doncs hi ha una sèrie que ens agrada molt als dos d'ençà que érem petits, concretament un anime que es diu Inuyasha. Segur que n'heu sentit a parlar. En aquest anime hi ha dues "mascotes" principals, en Shippo i la Kirara. Doncs vam escollir els noms per aquest motiu.

La Kirara, en l'anime, és un gat de dues cues que lluita en l'era feudal al costat de la seva mestressa i, quan ho fa, es transforma en un gat enorme; també pot volar. En canvi, en Shippo és una guineu que acompanya els protagonistes a través de totes les seves aventures.

Personalment crec que la vam encertar amb els noms! Aquí us deixo una fotografia de la Kirara i en Shippo ficticis i us recomano molt fermament que li doneu una oportunitat a l'anime Inuyasha, està molt bé!

Espero que us hagi agradat aquesta petita curiositat que he volgut compartir amb vosaltres! Recordeu que podeu seguir al Instagram del blog fent clic aquí. Ens veiem dimarts que ve!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada