divendres, 2 d’agost del 2013

Els castics d'una xinxilla

Hola a tots i a totes! Que tal? Ja tornem a renovar el blog i amb un títol que no els hi agradara molt a les vostres xinxilles. Encara que és bastant important per vosaltres. Què passa si un dia la vostre xinxilla us comença a mossegar i us fa mal? Quin càstic li puc posar? Dons en aquesta entrada us ho explicaré. Comencem!

Exemple: Jo a la nit la trec a fora al pati de dintre (com a una entrada us vaig dir que féssiu) si al agafar el Xinxi (que és la meva xinxilla) hem comença a mossegar, i fort, jo la castigo sense sortir aquella nit.

Aquesta acció per part de les xinxilles és molt comuna. Per una banda està la situació on estan jugant i es passen i per l'altres, més alarmant, la que tenen tota la intenció de mossegarte fort. Ara us diré alguns càsics que els hi podeu apliar:

  • Sense el seu premi: cada dia li dono un fruit sec així que el dia que s'ha portat malament no li dono cap.
  • sense sortir a la nit: cada dia a la nit el trec al jardí, així que quan s'ha portat malament tampoc li deixo. 

És molt important que, si no li poseu els càstics, es pensara que el que mana a la casa és ell o ella i li heu de deixar molt clar que no es així i si la mestressa es un nen o una nena els pares la hauríeu d'ajudar amb això dels castics perquè si no la vostre xinxilla és pot tornar agressiva.

Dons aquí la entrada d'avui. Fins la pròxima!

Resultat d'imatges de signo de que esta mal
Creu vermella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada