divendres, 23 de juny del 2017

Durant la revetlla, molt de compte!

Hola a tots i a totes! Per fi ja ha començat l'estiu i vinc carregada de sorpreses. Però avui només us vinc a advertir i a informar de quines mesures de protecció són les més adequades per a la nostra xinxilla durant la revetlla de Sant Joan. Comencem!

Aquesta és una nit especial ja que tothom tira petards i és del que es tracta. Però hem de tenir en compte que tots els animals tenen una oïda molt més fina que nosaltres, i les xinxilles no són una excepció. Si per nosaltres els petards ja sonen fort, imagineu-vos si els escoltéssim multiplicat per tres. 

És important que tinguem cura de les nostres xinxilles aquesta nit tan especial. Perquè no els hi passi res les hauríem de col·locar en un lloc de la casa o pis on no s'escoltin molt fort els petards. Sobre tot no les hem de posar al costat de potes que donin a l'exterior ni al costat de finestres.

El més recomanable és que les posem al centre de la casa o pis o en una habitació tancada perquè no s'espanti. Si hi ha molta gent a casa la última opció seria la més adient. 

Així que us desitjo un molt bon estiu i una molt bon revetlla de Sant Joan! Que us ho passeu molt bé! Fins demà!

Resultat d'imatges de explosiones cohetes cielo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada