dijous, 27 d’abril del 2017

Estic enfadat!

Hola a tots i a totes! Jo no estic enfadada, no us espanteu. Avui us vinc a parlar sobre l'art de saber dels sentiment de la vostre mascota, sobre tot quan està enfadada. Hi ha diverses parts del cos que ens poden ajudar a saber-ho així que avui també un parlaré d'elles. Comencem!

Últimament en Potet no ha sortit gaire ja que ha plogut i ja sabeu que es posa de molt mal humor. Conforme es va fent més gran cada vegada ho expressa molt més clarament i amb més força. Per exemple: aquesta vegada ha tirat la rampa i el pot de menjar les dues vegades que no ha pogut sortir a la nit.

Amb això vull dir que les xinxilles també maduren a nivell sentimental i que hem d'estar atents al que ens demanen perquè elles no tenen boca per dir-ho tan fàcilment. A vegades algunes coses ens poden ajudar a saber com està la nostra xinxilla i a partir d'aquí fer les nostres deduccions:
  • Les orelles: les orelles són una part molt important del cos que ens ajuda molt a saber l'estat d'ànim de la nostre xinxilla. Normalment quan estan a dalt aixecades vol dir que estan alerta o contents, i si estan cap a baix vol dir que estan en repòs o tristos.
  • La cua: la cua també ens pot ajudar a saber com està la nostre mascota. No ens ajuda tant com les orelles però d'alguna cosa ens serveix. Quan la tenen normal, que és mig enroscada vol dir que no li passa res en especial, si la té estirada vol dir que està descansant i quan la mou molt ràpid vol dir que vol jugar.
Aquestes són les dues parts del cos d'una xinxilla que ens ajuden a saber com està. A més també influeix el fet de que nosaltres coneixem a la nostra xinxilla i també podem saber més fàcilment com està.

Espero que us hagi agradat aquesta entrada. Fins dissabte!

Imatge relacionada
Xinxilla alerta

Resultat d'imatges de chinchilla triste y contenta
Xinxilla amb por

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada