dimarts, 12 d’octubre del 2021

Kirara i Shippo: els inicis (3/3)

Hola a tots i a totes! Per fi ha arribat el dia: avui s'acaba aquesta emocionant història! Esteu preparats? Segur? Si us heu perdut la primera part, feu clic aquí i si us heu perdut la segona, aquí. Doncs ja heu esperat prou per tant... Continuem!

Portàvem ni més ni menys que nou mesos intentant que les dues xinxilles s'acceptessin i poguessin conviure en una mateixa gàbia sense èxit. Fins que un dia, per primera vegada, vam veure signes que començaven a jugar junts. La Kirara ja gairebé mai mossegava al Shippo, però seguia sense tractar-lo bé. Ens vam agafar aquest canvi com un raig d'esperança.

En Shippo ja tenia deu mesos i els seus instints reproductius es començaven a despertar. Ja havia intentat muntar a la Kirara alguna vegada, sense èxit, ja que aquesta l'apartava amb una mossegada, però estàvem amoïnats, ja que no volíem que tinguessin cries.

Per tant, vam fer una visita a la veterinària per mirar quan podíem operar al Shippo. Capar al Shippo era molt més fàcil i segur que a la Kirara, per tant, el vam portar a la nostra veterinària. Allà ens va donar una mala notícia: en Shippo era massa petit, no pesava prou per poder-lo capar. No era segur realitzar-li la intervenció.

Al principi ens vam quedar tots molt preocupats, ja que en Shippo sempre ha estat molt petit; però la veterinària ens va donar una sortida: si esterilitzàvem a la Kirara, es tornaria més dòcil i menys territorial, per tant, podríem ajuntar a les dues xinxilles d'una vegada per totes.

Finalment vam accedir a l'opció que ens donava la veterinària i vam operar a la Kirara, per sort, tot va sortir genial. Poc després les dues xinxilles ja vivien juntes, dormien juntes i s'entenien d'allò més bé. Haig de dir que no és veritat que la Kirara s'hagi tornat més dòcil, segueix tenint el caràcter que tant la defineix.

Ja heu vist que aquesta història té un final feliç. Amb aquestes tres entrades, el que us vull transmetre és que tenir dues xinxilles (o més) és meravellós, val molt la pena. Si algú de vosaltres, estimats lectors, esteu passant per la mateixa situació, no dubteu en deixar-me els vostres dubtes als comentaris i des d'aquí us desitjo molta sort i molts ànims.

La relació que tenen la Kirara i el Shippo l'un amb l'altre no és perfecte, però és molt maca. Si voleu saber més feu clic aquí per anar a una entrada on us parlo d'aquesta relació i de tot el que he anat observant.

Espero que aquesta sèrie us hagi agradat! Ens veiem a la propera entrada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada