dimarts, 5 d’octubre del 2021

Kirara i Shippo: els inicis (2/3)

Hola a tots i a totes! Avui ja sabeu el que us tinc preparat: la segona part de la història dels inicis de la Kirara i en Shippo! Si us heu perdut la primera part, només heu de fer clic aquí i ja podeu començar a llegir aquest relat tan emocionant. Així que ja no us faig esperar més, continuem!

Recordem que ens havíem quedat en el moment on li presentem a la Kirara en Shippo, una xinxilla de poc més d'un mes d'edat que l'hem agafat per fer-li companyia a ella. Com els vam presentar? Vam considerar que posar en Shippo a dintre la gàbia on la Kirara ja feia més d'un any que hi vivia no era bona idea, per tant, els vam agafar als dos i els vam deixar al passadís que ara utilitzen per córrer una estoneta cada dia.

En Shippo estava molt espantat: casa nova, persones noves, olors noves... Però encara no havia arribat el pitjor. Des de la primera vegada que la Kirara va veure al Shippo va mostrar un absolut rebuig cap a ell. I com ho feia això? Doncs el mossegava al nas, al cos, li estirava els cabells amb la boca, l'empentava i li dirigia sons poc amigables.


Per tant, la nostra fantasia de tenir dues xinxilles juntes en una gàbia encara hauria d'esperar. Com vam veure que no hi havia manera que la Kirara acceptés al Shippo en un inici, vam haver de comprar una segona gàbia on pogués viure temporalment el nouvingut. Per tal que us feu a la idea en Shippo era tan petit que una gàbia de hàmster li anava gran!

Com pensàvem aconseguir que les dues xinxilles es respectessin i aconseguissin conviure juntes? Doncs teníem les dues gàbies juntes, una al costat de l'altra, per tal que sentissin l'olor de l'altre. També les deixàvem córrer juntes sempre amb supervisió, ja que la Kirara no parava d'atacar al Shippo.

Els mesos van anar passant i aquesta situació semblava que no tingués fi. A poc a poc, en Shippo va anar fent-se més i més gran i vam haver de canviar de gàbia, clar està. Però un altre temor venia amb el pas del temps: tal com ens havien dit els veterinaris quan vam comprar el Shippo per naturalesa una femella i un mascle s'han d'entendre, ja que la seva missió és reproduir-se, així que tard o d'hora en Shippo podria deixar embarassada a la Kirara, cosa que no volíem.

I en aquesta situació ens va tocar fer una gran decisió. Quina decisió era aquesta? Què va passar després? Per saber-ho haureu d'esperar a la tercera entrega d'aquesta història. Ens veiem aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada