dissabte, 20 d’abril del 2013

Que li fa falta a una xinxilla?

Hola a tots i a totes! Avui, encara que el títol anuncii una cosa contrària, només parlaré d'una cosa molt important que necessiten les xinxilles. És una cosa tant important que es mereix tenir una entrada només per aquesta cosa. Comencem!

Les xinxilles, encara que a vegades no ho semblin, són animals que necessiten molt d'amor. Aquesta és la cosa que necessiten més després del menjar i de l'aigua. És molt important que tingueu molt ben cuidada la vostra xinxilla en aquest sentit. 

A una xinxilla se li dona amor, no només dient-li t'estimo, se l'ha d'agafar, acariciar, parlar... Jo, per exemple (en cara que soni una mica estrany) tracto d'igual a en Xinxi. Quan l'agafo a part d'acariciar-lo parlo amb ell, és a dir, li explico què tal m'ha anat el dia, si tinc problemes, què vull fer demà, tot el que pugi. 

També és important que jugueu amb ella, que la deixeu córrer. D'això ja us he parlat varies vegades així que no ho tornaré a repetir. Les xinxilles, si es noten soles o descuidades poden agafar malalties, semblants a les nostres depressions. 

Estic segura que les nostres xinxilles també pensen amb nosaltres igual amb que nosaltres pensem amb elles. 

Així que ja sabeu, a donar molt d'amor a les vostres xinxilles. Fins la pròxima!


Una xinxilla desitjant una bona setmana






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada