diumenge, 8 de gener del 2017

Una segona oportunitat

Hola a tots i a totes! Ara us porto la segona part de com vam traslladar els meus gats. Aquesta ja és la penúltima i la més "divertida". Aquí us la deixo. Comencem!

Al dia següent, tornàvem els quatre a tornar intentar atrapar els gats. Aquesta vegada, però teníem una nova tàctica. El dia anterior els hi havíem tret el menjar i ara portàvem un transporti gegant que ens havien deixat. ara els volíem fer entrar i tenir un espai més reduït per poder-los agafar. 

I la cosa va anar molt bé. La Lula la vam ficar a dins del transporti gran i al Rayo a un de més petit. Els vam col·locar al cotxe i cap a la casa nova. Durant el viatge que, més o menys, van ser uns vint minuts, la Lula no va parar de miolar, i de tant en tant el Rayo també ho feia. 

El més important en aquests casos és no perdre la calma i no exasperar-se. Hem de pensar que l'animal està molt espantat, si mai ha viscut aquesta experiència abans, més encara, així que hem de procurar anar parlant amb ells, o al menys que escoltin un veu coneguda. D'aquesta manera saben que estan amb gent que coneixen. 

Vam arribar a la casa nova, i el primer que vam fer va ser deixar el pot de menjar, l'aigua i la sorra en el lloc corresponen. És important pensar en que els animals han de saber que aquell espai serà la seva nova casa, per dir-ho d'alguna manera. I així els hi fem entendre. 

Doncs fins aquí aquesta entrada. Ara us acabaré d'explicar tot. Fins ara!

Resultat d'imatges de gatoResultat d'imatges de gato

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada