dimarts, 28 de setembre del 2021

Kirara i Shippo: els inicis (1/3)

Hola a tots i a totes! Avui us porto una petita sorpresa: la història de com vaig aconseguir (o no) ajuntar al Shippo i a la Kirara. Com és bastant llarga, us l'explicaré en tres entrades, així també mantinc la intriga. Comencem!

La Kirara va arribar a casa nostra el gener de 2018. Era molt petitona, una boleta blanca que ja mostrava un gran caràcter i una força territorial considerable. Però, durant els següents mesos a la seva arribada, vaig veure que estava moltes hores sola a casa. Sabeu que les xinxilles són animals que, a banda de viure en comunitat, necessiten moltes carícies i contacte humà; per aquest motiu, em vaig començar a amoïnar.

No visc sola a casa així que vaig traslladar la meva preocupació als meus familiars els quals van resultar estar d'acord amb mi: la xinxilla passava moltes hores sola i s'havia de posar remei a aquesta situació. I d'aquesta manera, un any després de l'arribada de la Kirara va arribar al Shippo.

A casa es va desencadenar una gran batalla per decidir de quin color volíem que fos la nova xinxilla: la Kirara l'havíem escollit blanca, ja havíem tingut dues xinxilles grises (en Xinxi i en Potet) i el negre no ens acabava de convèncer; per tant, ens vam decantar una vegada més pel color beix (sorpresa, sorpresa... En Shippo tampoc és de color beix, algun dia aconseguiré tenir una xinxilla d'aquest color).

Quan tot va estar decidit vam encarregar la xinxilla i en Shippo arribava a les nostres mans un fred febrer de 2019. Era més petit inclús que la Kirara i era tot gris (ens van dir que es tornaria beix quan creixés). I tan contents vam tornar cap a casa amb en Shippo.

Abans de marxar de la botiga, però, vam fer una consulta: hi hauria algun problema entre el Shippo i la Kirara? Els veterinaris que ens van atendre ens van dir que no, ja que al ser mascle i femella, per naturalesa s'havien d'entendre. Però quan vam arribar a casa i vam presentar el Shippo a la Kirara, a aquesta última no li va agradar gens la sorpresa i no dubtar ni un moment a atacar-lo.

Un parell de curiositats: les xinxilles femella són més grans que les xinxilles mascle, a diferència d'altres espècies. També heu de saber que les xinxilles femella són extremadament territorials.

De moment, estimats lectors, deixem la història aquí. Com creieu que acabarà? La Kirara acceptarà al Shippo? Estigueu atents per la segona part d'aquesta història tan emocionant! Ens veiem a la propera entrada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada