dimarts, 27 de desembre del 2016

Investigació científica

Hola a tots i a totes! Ara us porto una altre descoberta que he fet. Estic segura de que tots heu escoltat al menys una vegada a la vostre vida l'expressió "rata de laboratori". Doncs avui us porto la relació que tenen les xinxilles amb aquesta frase. Comencem! 

Ho he descobert per casualitat, ja que no estava buscant això, precisament. Segur que aquesta frase l'heu escoltat i sabreu que les rates s'utilitzen en alguns experiments. A les pel·lícules algunes vegades també ha sortit així que crec que perduts no aneu. 

Però també heu de saber que les rates no són l'únic animal que s'utilitza per aquest tipus de casos. També s'utilitzen ratolins, hàmsters. Tot depèn del que es vulgui provar, ja que cada animal té unes facultats diferents. I, us haig d'informar, que les xinxilles també s'utilitzen en el laboratoris. 

La xinxilla s'utilitza com animal model en la recerca auditiva, sobre tot. Ja que aquests animals tenen una capacitat auditiva molt alta. Però també s'utilitzen com a animal model amb altre recerques com les infeccions estomacals i algunes malalties.

Vosaltres esteu a favor o en contra? Deixeu la vostre opinió als comentaris.

Fins aquí aquesta entrada. Fins ara! 

Resultat d'imatges de orejas de las chinchillas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada