dimarts, 27 de desembre del 2016

L'abandonament dels animals

Hola a tots i a totes! Ja fa temps que us volia penjar una entrada com aquesta, des de l'estiu. Però no me'n vaig recordar i ara aprofitant les vacances de nadal us la penjo. Així que, no cal que us faci cap resum, ja que pel títol el veu clarament del tema que tractarà. Comencem! 

Tothom es creu que l'època en que s'abandonen més animals és a l'estiu, i això és fals. Des de 2015 que s'ha comprovat que durant l'any s'abandonen, més o menys, la mateixa quantitat d'animals. Aquestes dades en les proporciona la fundació Affinity que va impulsar la campanya contra la lluita de l'abandona ment dels  animals des de 1988. 

És veritat que durant els períodes de festes s'abandonen animals amb més freqüència, però, s'ha de tenir en comte que això de que durant tot l'any no s'abandonen animals és completa ment fals. Hi ha diversos motius pels quals s'abandonen: motius econòmics, sentimentals, d'espai. 

Però ningun d'aquest és cap excusa per fer-ho. Quan prenem la decició d'adoptar o comprar un animal, hem de tenir en compte totes les consequències que això comporta. L'hem de tractar com un de la família. No deixaries al carrer als teus fills i a les teves filles mai. Doncs, per què ho fem amb els animals?

Entenc que la vida no és fàcil i que en un moment donat ho hagis de fer, però per algun motiu existeixen les protectores. Jo estic totalment en contra de l'abandona ment. Vosaltres?

Aquí us deixo un vídeo i una publicitat molt famosa d'Affinity en contra de l'abandona ment. 

Resultat d'imatges de anuncio affinity el nunca lo haria




Fins aquí aquesta entrada. Espero que us hagi fet reflexionar. Fins ara!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada