dimarts, 27 de desembre del 2016

Regals de Nadal

Hola a tots i a totes! A l'estrada anterior he mencionat les festes de Nadal per sobre, però en aquesta m'endinsaré una mica més. No sé com s'ho fa en Potet, però cada any li regalen almenys dues coses per Nadal! Avui us explicaré quins són alguns dels seus regals d'aquest any. Comencem!

Un dels regals més útils aquest any ha sigut menjar. Però com ja sabreu, al Potet no li agraden tots els pinsos, és molt selectiu. I per aquest motiu estic molt contenta perquè li han regalat el pinso que a ell li agrada i per tant, per fi s'acabarà el seu pot de menjar. 

Seguint també amb aquesta línia, li han portat una bossa gran de pipes. La veritat es que ha anat molt bé perquè havia d'anar a comprar-ne. D'aquesta manera en tinc per uns tres mesos més. I per acabar-ho d'adobar, també li han regalat uns dolços que a ell li encanten. 

La part positiva que tenen aquests dolços es que són molt bons per la salut de la xinxilla i a més quan se'l mengen estan arrossegant-lo i això fa que es cuidin i llimin les seves dents i que creixin molt més fortes i sanes. 

I per últim, això no ha sigut un regal, li he canviat el lloc on menjava. Abans el recipient el tenia de ceràmica perquè quan era petit sempre tirava el de plàstic amb tot el menjar a dins, però he decidit que ja és hora de que tingui un normal, així que he provat i, de moment, no l'ha tirat cap vegada. 

Fins aquí una altre entrada. Espero que us hagi agradat. Fins ara! 


Resultat d'imatges de comedero de hamster
Resultat d'imatges de bolsa de pipas naturalesResultat d'imatges de bolsa de pienso para chinchillasResultat d'imatges de chuches para chinchillas


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada