dijous, 10 de novembre del 2016

Com pentinar a una xinxilla

Hola a tots i a totes! Aquesta ja si que és la última entrada d'avui. A l'entrada anterior he mencionat el pentinar a una xinxilla, però després m'he preguntat: i com es pentina a una? Doncs he investigat una mica i aquest ha sigut el resultat. Comencem!

Per pentinar a una xinxilla hem de tenir molta paciència. Tot depèn de la confiança entre amo i xinxilla, però normalment aquesta tasca no és gens fàcil. Per no espantar-la, l'hem d'agafar pel cap, sense pressionar-la i començar a pentinar-les de a cua al cap, poc a poc. 

També podem anar deixant que jugui una mica amb el raspall i anar-la premiant amb pipes cada vegada que es porta bé. Poc a poc, aniran quedant al raspall cabells antics i aquest aniran sortint sense problemes. 

Mai hem d'obligar a una xinxilla a quedar-se quieta per la força, perquè si no aconseguirem un efecte contrari al que volem i la nostre mascota començarà a deixar anar pèl en forma de defensa. 

La qualitat d'aquest depèn bàsica ment de la nutrició de la xinxilla i dels banys de sorra que es prengui. El seu pèl ha d'estar lliure i brillant. 

Doncs avui ja hem acabat. Fins dissabte!


Resultat d'imatges de peine chinchilla
Raspall per xinxilles
Resultat d'imatges de peine chinchilla
Raspall per xinxilles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada