dimarts, 18 d’octubre del 2016

Malalties dels ulls

Hola a tots i a totes! La feina se m'acumula, ja us dec tres entrades! Avui us penjaré dues així que una ja la tindré saldada. Avui us vinc a parlar sobre els delicats ulls de les xinxilles, com cuidar-los i quines son les malalties més comunes i com prevenir-les i eliminar-les. Comencem!

Aquesta part del cos de la nostre xinxilla, és molt delicada. Les coses principals de que hem de fer perquè no tinguin problemes és, vigilar amb el tipus de sorra en que es banyen, no ha de ser molt fina, si no els hi pot entrar en el ull i causar una infecció. 

Si notem que l'ull de les xinxilles te moltes lleganyes, té els pèls del voltant de l'ull mullats, tot això és un símptoma d'irritació. Podem netejar aquest un amb una gasa estèril, i si veiem que no millora, he d'anar al veterinari. 

Unes de les malalties més comunes en les xinxilles és la conjuntivitis. Nosaltres, els humans, també en podem tenir. Els símptomes són: ull tancat i excés de lleganyes. En aquests casos, també podem netejar-lo amb gases, però és preferible anar al veterinari. 

També hi ha de més comunes con les cataractes i les úlceres. En aquests casos, sempre hem d'anar al veterinari. 

Aquí ho teniu. Espero que us hagi agradat!

Resultat d'imatges de ojos de chinchilla


   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada