dissabte, 15 d’octubre del 2016

Farinetes per a les xinxilles que esiguin malaltes



Hola a tots i a totes! Avui us porto una mica més d'informació sobre les malalties de les xinxilles. Avui més aviat mirarem remeis i quina és la millor manera d'ajudar als nostres amics. Comencem!

Espero que aquesta situació no li arribi a ningú, mai, però, posem que la nostre xinxilla està tan malalta que no pot menjar per si soleta. Què podem fer nosaltres? Com la podem ajudar? Donant-li farinetes. Exacte, com als bebès. 

Aquestes les podem aconseguir als nostres veterinaris o online (http://www.mascotasana.es/) o també la podem fer a casa nostre de manera casolana. 

Si vosaltres preferiu aquesta segona opció, és molt fàcil de dur a terme. Primer de tot hem de triturar el menjar que menja sovint la vostre xinxilla. Tot seguit la barregem amb aigua, aquesta ha d'estar una mica calenta perquè tingui més bon aspecte i gust. 

Per donar-li més gust, encara, li podem afegir unes herbes, com el dent de lleó. A l'hora de donar-lis la farinetes, hem de tenir molta, molta paciència. La manera més eficaç seria amb una xeringa. 

Doncs ja està. Demà us vindré amb tres entrades, així que, estigueu preparats! Fins demà!

Resultat d'imatges de chinchilla

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada